Varmt välkomna till årsmötet 2018!

När? kl 15.00-17.00, 24/2, välkomna för registrering från 14:30
Vem? medlemmar och praktiserande
Var? Ringvägen 76 i Stockholm, en halv trappa ned till höger. Närmaste t-bana Skanstull. Pendeltåg: Stockholm södra. 
Vad? En ypperlig chans att träffas och ta del av föreningens arbete 2017 och vara med och påverka planerna för filosofisk praxis i Sverige 2018!

Handlingar till årsmötet och möjlighet att anmälan dig finner du här.

Efter årsmötet...
Även i år kan ni som vill stanna kvar en stund och äta en bit mat tillsammans! Vi går och köper mat i närheten och äter i samma lokal som årsmötet. 

Vill du bli medlem? 
Årsmötet är öppet för alla medlemmar, för att ha rösträtt på årsmötet behöver du ha betalat medlemsavgiften! Det går även bra att teckna nytt medlemskap för 2018 på plats (kort/swish/kontanter).

Unesco
Föreningen har i flera år samarbetat med Svenska Unescorådet kring firandet av den internationella världsfilosofidagen. Enligt uppdrag från förra årsmötet ska vi i år ta ställning till om föreningen ska bli en s.k. NGO (non-governmental organization) ansluten till Unesco (FN:s organ för internationellt samarbete inom utbildning, vetenskap, kultur och kommunikation). En arbetsgrupp har undersökt för- och nackdelar med ett eventuellt samarbete som presenteras på årsmötet. Vi önskar att du som medlem redan innan årsmötet noga läser igenom informationen nedan och är redo att gå till beslut under mötet.
Information inför omröstning i frågan om NGO-ansökan

Motioner och övriga frågor
Motioner från våra medlemmar mailas till info@filosofiskpraxis.org senast den 10 februari. Mejla oss gärna om du har frågor, det går även bra att föranmäla sig om man vill via billetto eller mejlen ovan.

Vi ser fram emot att träffa er

Vänliga hälsningar, 
Styrelsen