Back to All Events

Filosofikafé: Vad är identitet?

  • Fruängens bibliotek (map)

Är vår identitet någon vi har eller vi skapar? Hänger identiteten ihop med våra kroppar? Med den allmänna tidsandan? Har jag samma identitet genom hela livet? Hur många identiteter kan man ha? Finns det en slags sann identitet? Eller är det helt enkelt samma sak som uppgifterna i mitt pass?

Ett filosofikafé är ett sätt att skapa utrymme för filosofiska samtal i vardagen. En mötesplats för att undersöka frågeställningar och begrepp. Vidga sina egna perspektiv, möta andras och tillsammans öka sin förståelse. Välkommen att filosofera tillsammans över en kopp kaffe, biblioteket bjuder. Inga förkunskaper behövs, vi utgår från vårt eget tänkande och ett öppet sinne.

Samtalsledare: Sofia Wrangsjö

Earlier Event: April 4
Filosofikafé: Öppet tema
Later Event: April 8
Filosoficafé: Svartsjuka