Back to All Events

Filosofikafé: Vad är hälsa?

  • Fruängens bibliotek (map)

Vad menar vi egentligen när vi pratar om hälsa? Är det detsamma som att vara frisk? Om inte – vad är det då? Vad är motsatsen? Och finns det ett mellanting? Kan man både ha hälsan och inte ha hälsan samtidigt?

Ett filosofikafé är ett sätt att skapa utrymme för filosofiska samtal i vardagen. En mötesplats för att undersöka frågeställningar och begrepp. Vidga sina egna perspektiv, möta andras och tillsammans öka sin förståelse. Välkommen att filosofera tillsammans över en kopp kaffe, biblioteket bjuder. Inga förkunskaper behövs, vi utgår från vårt eget tänkande och ett öppet sinne.

Samtalsledare: Sofia Wrangsjö

Earlier Event: January 29
Filosoficafé: Snällhet
Later Event: February 20
Filosofikafé: Vad är en paus?