Back to All Events

Filosofiklubb: Lycka

  • Uppsala stadsbibliotek (map)

Lycka verkar vara det vi alla vill ha och vi ser många bilder på det på sociala medier och i reklam. Vad är då lycka? Är lycka olika för alla eller finns det något gemensamt i lyckan? Finns det något recept för lycka? Eller är lyckan en gåva som bara kommer till en? Kan man vara lycklig fast man inte känner sig lycklig? Måste ett liv vara lyckligt för att vara lyckat? Är lycka enbart något positivt? Finns det andra mål i livet som är lika viktiga eller viktigare än lycka?

Är du en tonåring som är nyfiken på frågor som handlar om livet, människan och verkligheten? Välkommen att fika och filosofera.

Samtalsledare: Sofia Franzén

Earlier Event: November 5
Filosofikafé: Kroppen
Later Event: November 6
Filosofikafé: Rädslor