Back to All Events

Filosofikafé: Vem är du?

  • Solna stadsbibliotek (map)

Hur beskriver vi oss själva när någon frågar? Vad är det vi förknippar med begreppet jag? Vem är du? En fråga vi gärna svarar på i rätt situation…kanske, men helst låter bli att utsättas för under andra omständigheter. En rätt besvärlig fråga när vi ställs inför oss själva en sömnlös natt i februari eller där vi står en tidig morgon, med väskan packad, då vi står inför fullbordat faktum och är på väg att lämna det välbekanta och ska ta oss vidare på okända vägar. Utan tvekan den av de existentiella frågor som väger tungt, ja kanske allra tyngst, och kanske den som ger allra mest om vi lyckas hitta ett svar på den…eller?

Samtalsledare: Lars Hammer

Earlier Event: November 25
Filosofikafé: Folktro
Later Event: November 27
Filosofiklubb: Självkännedom