Back to All Events

Filosoficafé: Takt

  • Fruängens bibliotek (map)

Mycket idag går i en rasande takt, tempot är uppskruvat och det verkar vara bråttom. Andra saker sniglar sig fram, nästan som att det står stilla. Olika människor och olika företeelser verkar ha olika grundtempo. Har de en inneboende takt? Spelar det roll om den takten följs eller inte? Eller vad är det som styr? Och vad är den där takten?

Ett filosofikafé är ett sätt att skapa utrymme för filosofiska samtal i vardagen. En mötesplats för att undersöka frågeställningar och begrepp. Vidga sina egna perspektiv, möta andras och tillsammans öka sin förståelse. Välkommen att filosofera tillsammans över en kopp kaffe, biblioteket bjuder. Inga förkunskaper behövs, vi utgår från vårt eget tänkande och ett öppet sinne.

Samtalsledare: Sofia Wrangsjö

Earlier Event: November 19
Filosofiklubb: Döden
Later Event: November 21
Filosofikafé: Hemma