Back to All Events

Filosofiklubb: Lycka

  • Stockholms stadsbibliotek (map)

Lycka verkar vara det vi alla vill ha och vi ser många bilder på det på instagram och facebook och i reklam. Men vad är egentligen lycka? Är lycka olika för alla eller finns det något gemensamt i lyckan? Vad behöver man göra för att bli lycklig? Eller är lyckan en gåva som bara kommer till en? Måste ett liv vara lyckligt för att vara lyckat? Är lycka enbart något positivt?

Gillar du att fundera över frågor om livet och är du 13-18 år? Då ska du vara med i filosofiklubben. Tillsammans med samtalsledaren Sofia samtalar gruppen om olika filosofiska frågor. Ingen föranmälan krävs.

Samtalsledare: Sofia Franzén

Earlier Event: October 20
Introduktionskurs i filosofisk praxis
Later Event: October 22
Filosofiskt forum: Andlighet