Back to All Events

Filosofisk naturvandring: Vad är naturligt?

  • Skafferiet Ekoparken Stora Skuggans väg 40 (map)

Följ med på en filosofisk vandring där vi tillsammans funderar över vad som är naturligt. Är naturen naturlig? Kan städer och ting skapade av människan vara naturliga? I ett samtal som tar avstamp i filosofiska perspektiv, får du chansen att själv reflektera och tänka stort tillsammans med andra.

Under eftermiddagen låter vi oss inspireras av naturen runtomkring oss samtidigt som vi funderar över frågan. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper i filosofi. Ta bara med din nyfikenhet och en vilja att utforska.

Samling på vägen vid Skafferiet i Ekoparken och Stora Skuggans 4H-gård. Vi visar under vandringen vackra vägar på Stora Skuggan, anpassat efter väder och deltagare. Den filosofiska naturvandringen leds av Sofia Wrangsjö som har stor erfarenhet av att leda filosofiska samtal på bland annat arbetsplatser och bibliotek.

15.30 Efter vandringen intar vi en ekologisk eftermiddagsfika på Carolas Eko, och fortsätter samtalet i fria former.

Arrangör: Djurgårdens ekolyx
Kontakt: jenny.rosen@outlook.com
Pris: 365 kr
Anmäl senast: 29/9
Ange i anmälan: Allergier/matpreferenser
Klädsel: Dina skönaste kläder och kläder efter väder.
Antal deltagare: Max 12 personer kan delta på denna vandring, för att du som bokar ska få en så personlig upplevelse som möjligt. Vid färre än 9 bokningar kan evenemanget behöva bokas om eller ställas in.

Earlier Event: October 13
Filosoficafé: Människan
Later Event: October 15
Filosoficafé: Kärlek